De methode

Na een bedrijfsbezoek van 1 à 2 dagen, kunnen onze gecertificeerde technisch adviseurs u vertellen hoe veel geld en energie u kunt besparen door beter te isoleren.

Besparing

Investeert u op basis van ons advies, dan kunt u misschien gebruik maken van de fiscaal aantrekkelijke regeling, 'energie-investerings aftrek' van de overheid.

Ondersteuning

Bent u geïnteresseerd in meer informatie, over tips om geld en energie te besparen of subsidies in uw sector? Laat uw email of tel nummer achter en wij nemen contact met u op.

Europese EED, de Energie-Efficiency Richtlijn van Europa

In 2012 heeft de Europese Unie de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) vastgesteld. Het doel van de EED is voor Europese landen om de energie verbruik voor 2020 met 20% te verlagen. De EED doelstelling van een 20% lager Europees energieverbruik in 2020, bevat obligaties voor zowel de lidstaten als bedrijven. Een daarvan is de energie-audit. De energie-audit is een systematische, vierjaarlijkse aanpak met als doel informatie te verzamelen over het actuele energieverbruik van een onderneming. Om te kijken of u daar ook in aanmerking voor komt, klik dan hier.

Contact formulier

Vragen

Wilt u wat meer weten over het proces en wat wij voor u kunnen betekenen, dan komen wij graag langs voor uitleg. Hiervoor kunt u een afspraak maken hierboven. 

Duurzaam

De TIPCHECK methode helpt elk bedrijf te verduurzamen. TIPCHECK ondersteunt bedrijven met ISO 50001, ISO 14001, B-Corp, of deelnemers aan MAJ3 en MEE om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen.