De methode

Na een bedrijfsbezoek van 1 à 2 dagen, kunnen onze gecertificeerde technisch adviseurs u vertellen hoe veel geld en energie u kunt besparen door beter te isoleren.

Besparing

Investeert u op basis van ons advies, dan kunt u misschien gebruik maken van de fiscaal aantrekkelijke regeling, 'energie-investerings aftrek' van de overheid.

Ondersteuning

Bent u geïnteresseerd in meer informatie, over tips om geld en energie te besparen of subsidies in uw sector? Laat uw email of tel nummer achter en wij nemen contact met u op.

Energiebesparings verplichtingen vereenvoudigd

Elke Nederlandse onderneming heeft te maken met de energiebesparing verplichtingen. De ‘wetchecker’ voor energiebesparing kan uw onderneming helpen om de doelstellingen van het Energieakkoord en de Europese energie doelstellingen te realiseren. Check uw inzicht in energie besparingsverplichtingen om te kijken welke wettelijke verplichtingen u heeft voor uw onderneming. Check hier voor meer informatie.

Contact formulier

Vragen

Wilt u wat meer weten over het proces en wat wij voor u kunnen betekenen, dan komen wij graag langs voor uitleg. Hiervoor kunt u een afspraak maken hierboven. 

Duurzaam

De TIPCHECK methode helpt elk bedrijf te verduurzamen. TIPCHECK ondersteunt bedrijven met ISO 50001, ISO 14001, B-Corp, of deelnemers aan MAJ3 en MEE om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen.