De methode

Na een bedrijfsbezoek van 1 à 2 dagen, kunnen onze gecertificeerde technisch adviseurs u vertellen hoe veel geld en energie u kunt besparen door beter te isoleren.

Besparing

Investeert u op basis van ons advies, dan kunt u misschien gebruik maken van de fiscaal aantrekkelijke regeling, 'energie-investerings aftrek' van de overheid.

Ondersteuning

Bent u geïnteresseerd in meer informatie, over tips om geld en energie te besparen of subsidies in uw sector? Laat uw email of tel nummer achter en wij nemen contact met u op.

Energie besparen = Geld besparen

Bij industriele gebouwen die 5 jaar of ouder zijn, gaat er meestal meer energie verloren in het industriele process, dan in het gebouw. De industriele standard is om een laag isolatie niveau te hebben (dat voldoet aan de veiligheids eisen maar niet aan de energie besparings doelstellingen), waardoor er heel veel energie verloren gaat, en de energie rekening van uw bedrij elk jaar hoger kan worden.

De TIPCHECK methode kan precies zien wat de meest optimale isolatiedikte-/-prestatie en regelmatig onderhoud is om energieverliezen zoveel mogelijk beperken. De gemiddelde terug verdientijd van een isolatie investering is van 8 maanden tot 2 jaar (voor kosten effectieve isolatie).

Contact formulier

Vragen

Wilt u wat meer weten over het proces en wat wij voor u kunnen betekenen, dan komen wij graag langs voor uitleg. Hiervoor kunt u een afspraak maken hierboven. 

Duurzaam

De TIPCHECK methode helpt elk bedrijf te verduurzamen. TIPCHECK ondersteunt bedrijven met ISO 50001, ISO 14001, B-Corp, of deelnemers aan MAJ3 en MEE om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen.